söndag 27 mars 2011

Oj vad hon växer !!!

I helgen var det dags att hälsa på Ebba och Hoytan. Vad hon växer den lilla Hoytan. Här är lite blandade bilder och Ebba får också var med på en bild.

Ett par broderade necessärer

Broderierna kommer från Golden Needle Designs och heter Polish Folkart.

lördag 12 mars 2011

Necessär med trådhjärtan

Den som spar den har, eller hur? Jag sparade maskinbroderitrådändar och gjorde med hjälp av solvy ett "tyg" som kunde klippas till hjärtan. Hjärtana hamnade på en liten necessär.

söndag 6 mars 2011

Lite söndagssytt

Dagen började med ytterligare en kameraväska. Lite större än gårdagens och idag blev det ficka helt enligt mönstret. Nu passar väskan till nya kameran. Eller vill du ha den Sandra ?
Och när jag ändå var i farten blev det en liten necessär med maskinbroderi från Urban Threads. Fotografier kan vara ganska avslöjande. Kanten blev inte så snygg ser jag nu.

lördag 5 mars 2011

Baksida med maskinbroderi från Urban Threads

Kameraväska från Keyka Lou


Jag blev inspirerad och beställde, även jag, ett mönster från Keyka Lou. Fick göra om mönstret lite eftersom nya kameran är ganska stor. Ja, så tänkte jag lite fel också, Ville använda ett maskinbroderi från Urban Threads, vilket innebar att det inte blev någon ficka. Det är nog så att eventuella broderier kan finnas på fickan eller locket.