söndag 22 maj 2011

Två trötta

Hundutställningar är tröttande. Här kollar vi läget i stallet medan matte pysslar med hästarna.

Två dagar på hundutställningar

Här är Sandra med Hoytan och hennes kompis Malin med Mini på utställning i Hässleholm.
Här är Hoytan med kompisar Mini och Nova.

torsdag 19 maj 2011

Mera smått

Lek med lappar som blev necessärer. Nessemönster från sewlover.
Det blev också en hundnecessär till dottern eller egentligen till hundarna, Ebba och Hoytan. I nessen ska det ligga koppel, bajspåsar och annat som hundar kan behöva.

Första kameraväskan är helt färdig. Ett par fickor inuti för batterier och sladdar. Fast det var ett pyssel att få ihop den, tycker jag

söndag 15 maj 2011

Lite helgsytt

Ytterligare några necessärer. Den gröna med broderi från Urban Threads och katterna kommer från Laurel Burchs Fantastic Felines. Samtliga nessemönster från sewlover.

lördag 14 maj 2011

Min dotter Sandra

Sandra medverkar i en kalender till förmån för Willefonden. Jag vet att hon vanklat hit och dit innan hon sa ja till att bli månadspinuppa. Jätteroligt att Sandra valde att medverka och fantastiskt fina och roliga bilder på henne och de övriga kalenderflickorna.
Länk har ni här om ni vill titta mer http://sandraodeandra.blogspot.com/
Undertecknad är stolt mamma.

fredag 13 maj 2011

Varför sy en när du kan sy flera

Jag har sytt några börsar. Mönster kommer från en kinesisk /taiwanesisk ? sida på nätet, sewlover. Jag har bara använt scraps, bl.a ett förkläde till den blå börsen.

fredag 6 maj 2011

Äntligen batterier i kameran


Jo, jag har sytt lite också. Jag deltog i en SAL (http://valisteandco.canalblog.com/) där endast den lilla påsen blev färdig. Den stora påsen jag började med sprättades och blev en påse med dragsko.
Här är en påse av rester samt ett antal pleated pouches från Keykalou, varför göra en när du kan göra många. Finessen med pleated pouches är att vecket gör att de rymmer kanska mycket.

Ja, sen är det ju det där med maskinbroderi. Necessären med broderi från Embbroidery Library och förvaringen har broderi från Urban Threads.

En trött katt

En katts liv är mycket krävande, gissa om det behövs vila i massor. Överlevnadsstrategier - min matte fixar käket och öppnar och stänger ytterdörren- det var det ni menade, va?

söndag 1 maj 2011

Hundutställning

För första gången i mitt liv har jag varit på hundutställning. Dotterns valp, Hoytan, skulle visas upp. Jo, det gick bra och Hoytan skötte sig föredömligt. Bilder, ja på dottern blogg http://sandraodeandra.blogspot.com/.